Tuesday, 27 December 2011

at LASt .. HAHAHA ! (stupid) n another story 3 in 1

harini tak ada koje nak buat.. bini ku(frana) sibuk pula jaga anak ,soo aku tak ada plann nak buat apa arini selain mengupdate blog blog yang terbiar macam aku ni  ..

peduli laa orang nak kata apa pun , ada aku kesah ? blog buruk ke lawa ke ? kalu aku rajin pandai2 la aku mengedit sana sini , tak payah la U orang susah hati ..

HAHAHA , kali ni entry speaking malay ahh ..
tak apa la kan ? nak hairan kenapa --_--"

::NAK TAHU APA YANG AKU SEMPURNAKAN BLOG NI ::
meh sini biar aku senaraikan
muahahaha!
  1. aku use macam2 words untuk mencari "MUSIC player" ni hahaha , mmg kelakar .. orang lain cari punya la senang , aku pulak merungut semata2 sebab tak jumpa apa yang aku cari , hahaha ! bengong pula jadinya ,benda kicik ja pun --_--''
 2. aku duk fikir tadi nak tuka Template ni , last last tak jadi pula .. haih !! nanti2 la kot buat sementara bia macam ini dulu , pandai2lah nanti aku mengeditnya so aku pun tuka kepada yang asal ..

 haa , itu aja la yang aku nak senaraikan td, nak apa lagi ?? hahahaha
hello2 saya cuma pancing ajaa , kunon2 nya mcm nak senaraikan lebih dari itu .. haha
Oops! haha jangan mara ..

Soo bila aku view balik blog yg paling2 simple ni ,senang la hati ni sikit sekurang2 nya ada la lgu yang boleh jadi santapan telinga ni tak ada boring sangat kan ?baik korang angguk kalu tak kicik hati aku ni haa .. hahaha !

ok setakat ni aku da tengok mcm2 blog , uishh ! lawo gilo .. hek2 dorang2 ni rajin betul update , nak harapkan aku tunggu masa terluang pun kdg2 tak update .. sumpah tak update lgsung!! hahaha! time2 cmgini la aku baru nak update .. -.-" itu pun kalu aku tengah boring tp kalu tak ada tempat mengadu pun boleh jadi .. hahaha!! ehh mengade2 sungguh -.-"
peduli laa , APA PUN TAK BOLEH :p

kalu tak blogger , facebook la jadi tempat sarang aku melepak .. cehh ayat tak boleh blaa 
, hahaha! tak ada laa, biasa kalu on pun buah hati ku mesti ada sebab time tu la aku nak mengada2 dengan dia , best tahu ?? nak hairan kenapa ? salah ek dengan buah hati ku sendiri ? --_--" ishh ! hahaha!! tak suke diam2 aja , sshhhh ! haha
tak nak diam selekeh kang ! peduli apa kan ? haha!

nak sambung cerita macam dah tak ada apa , eh kejap biar aku ingatkan balik (boleh pula mcm tu ) haha . . . . . ok memang da tak ada apa lagi , hahaha . #siutbetulsuka hatiakula nakmain2
APA PUN TAK BOLE :p

btw aku mmg ada nak story moli masa ada di kem sarawak sana (ehh, tadi kata tak ada , hahaha!! Oopss!) tp picture2nya tak ada kat aku itu pun kena minta la kat kawan sorang tu , macam malas pulak nak suruh dia ke mari (act mls na cerita smasa kat sana) hahaha!
ouh , penat aku duk fikir nak taip apa seterusnya ni ...
haha ehh bantai laa apa pun 

sambil2 aku blogger ing ni laa aku on facebook sekali , haih malang pula .. --.--'' 
tetiba ada mamat gay ni tanya aku , GOSH !! waduh2 duh duh , mengong2 gong gong la engkau ni elok2 dah handsome hati kau pula macam perempuan .. ohh man ! shit !tuiih ! sorry bro im not gay .. --.--" 
kau nampak tak relationship aku ni bro?? engkau NAMPAK ke idak ?? woi2 aku tanya ni ? hahaha!! stupid  , macam apa jaa kau ni , ish2 ! padan la muka kau , aku ignore jaa peduli apa kan ? aku tak kesahh ..
kau nak berkawan boleh , tapi kalu kau ambil kesempatan nak main2 kasih , aku HEMPUK kau pakai baldi !! rasain , hahaha!

perghh !! semakin menjadi2 pula , nak aja aku remove --.--" sakel betol !!

Thursday, 27 October 2011

why do I feel like this

What are these feelings that surround this myself ... I feel sad, I feel guilty, I feel scarred heart ... anything that interferes with my mind now? I can not read the will myself ... speak to me! I was in the clutches of narrow thinking -.- oh god, what my mind is playing this? you open the door of my heart not to be inclined towards this trivial problem .. if I have this problem as it will not burden others and also led them to the problems faced by me ... I do not want them to feel what I feel now more than fine bear let me alone ..I should not be sulky, and so on ... (what a shame when the well-known later) I will be ridiculed later .. hummpphh!! I may be a little bit jealous ... haiishh!! I must prevent it from happening ... if not I would be losing someone I loved it right ... -.- I must do from now ... dear im so sorry :)

behold lover of my heart

I do not know how to describing a meeting between me and her (I'm ashamed) hahaha "OMG"! I wondered how my own but do not even know then I asked her and she did not know too .. (very sweet right?) hahahaha ... but she knew that I too love her, I pleaded with the recognition that I really loved her (I am proud for a while) hahaha! she has the personality of the child, caring, friendly, a pretender, they look cute to me .. I love it and I need to see the love of it ... (I'm serious about this) hahaha! I do not mind she looks somehow and have good behavior .. she can give happiness to me well (i love her) hehehe she is a very funny and always makes me laugh themselves ... Oh dear ~ hahaha ! thank God for sending the angel to me and I will take care of, cherish her always .. too much I want to say whatever I really love you, baby !

Friday, 21 October 2011

not even funny -.-

The most unfortunate day for me!! errgghh!! think life is bad right when friends who behave like monkeys .. (hahaha) excuse me friends .. = p .. I am not want to talk like that for you but you always make me angry .. (hahaha, like that la)today in the cafeteria I do bullying with two small apes near college .. (I mean asyraf and sam) All sorts of things do they do it to me .. woefully ill-mannered! (hahaha) I made ​​the stories in this article do not have what is just to share my experience of this unfortunate human beings .. (hahaha)

Thursday, 20 October 2011

When the remote sending love

everyone knows what it would feel like we send love and affection from someone who is very far and now I feel the feeling back hard .. I want to believe!!
hmm, why do she has responded to me .. she say "hi, how are you? long I do not text message with you, so I love you .. be my friend" what the purpose of her, huh? just to stay on my heart?
....[ Excuse me] ... you have cast me away from your heart, and now there is no way back into your lap .. because I no longer keep my feelings to you ^^...
I already have that in love far more caring than you ... [pardon me say that it] .. excuse me once again kekasih gelap kuu ...-THE END-

Tuesday, 4 October 2011

new users !! (hahaha)

hello all blogspot users! hahaha I am very excited by my presence here as a new user in this blogspot (hahaha) ^ ^ ... ok I'll tell you "why I'm here" to tell all the story of my life ... I've only used books but now time has progressed so I use this blogspot to write about it ..
now time to introduce myself here!! (hahaha)
btw ... My name is hannry alexson, aged 21 (in the future I will reach age 22) .. I am still studying at Limkokwing University and pursued a course as a photographer .. why?? because I love it!! as cheerful in character .. ^ ^ (hehehe) .. at the same time I worked part time as well, (which is to give sustenance to my mummy and daddy too) .. I seen a nice person but very sensitive in every act of another person to me .. ^ ^ and I'm not someone who like to choose a friend ..I am a normal human ... had the advantage of me and some bad in me (honestly) ... whatever advantage I have is for myself and my friends and my mummy and daddy to make them happy .. so, what harm is there in me?? (hahaha) .. Last I tell you, you must promise not to grab whatever I have ... (hahaha) .. mmm, ok I am a bad person if you have that interferes with my work ... !! (hahaha), the second, I was a tyrant when others grab the middle of my food when I was hungry!! (kind of hungry young lion) hahaha! and the third is, that I may be angry when someone snap zoom pictures while I was sleeping, hahaha! why? I do not want you to see my face is asleep in your memory! what a shame!! (hahaha) and finally, that I may like to hide feelings of others .. there are things I can talk, and no matter that can not be my story to someone ^ ^ .. I am not sure whether you will understand what I was thinking about that time or not and sometimes I become confused as to bring the burden .. so I choose the path without you to understand the problems I had .. ^ ^ ...

btw, the story I got to the end, I forgot to tell you my religion, hahahaha! (so stupid) .. ^ ^ I Christian religions and Chinese descent children ... hehehe that's only just got here my story ^ ^ bye bye
video